top of page

Prosjekter

Mikrosement - Betonglook - Dekorpuss

Restaurering av kjeller med basseng. 

 

Rehabilitering av kjeller med motstrøms basseng, steamdusj, toalett, kjøkken, og underholdings rom. Et sammensatt prosjekt hvor fliser, marmorpuss, betong og diverse andre murarbeider har skapt et unikt, særpreget og spennende inne miljø i en gammel kjeller.

 

Stuccolustrovegg, Egon Restaurant, Oslo

 

Her ser du bilder ifra prossesen når vi gjorde om en eldre trevegg til en flott og uttyksfull Stucco vegg. Dette ble gjort ved at vi monterte gipsplater på den eksisterende veggen som da ble påført 2 lag med grunnpuss å til slutt 2-3 strøk med marmorpuss

   Mikrosement på bad - Betonglook - Dekorpuss

 

En rekke baderom med flotte kombinasjoner hvor dekorpuss, mikrosement puss, betong og mur dominerer utrykk og design. Overflater og møbelinteriør i mur og betong bidrar til å skape særpregede rom og løsninger med solide finisher. Stilarter fra minimalistisk til rustikke og tøffe løsninger. Betonglook av mikrosement puss og  i kombinasjon med andre materialer gir uante muligheter for både design og kreativitet 

      Mikrosement kjøkkenbenk - Betonglook 

 

Et utvalg av kjøkkenbenker som er påført mikrosement som behandlet overflate.  Benker i støpt og slipt betong for både inne og ute kjøkken.

Her er en serie bilder fra før og etter prosjekter. Her kan man se hvordan det er mulig å forandre eksiterende overflater, interiør og miljøer i bygg og bolig med mur og sementdekor. Kun fantasien som begrenser.

Før og etter 

      Mikrosement - Betonglook - Dekorpuss                   

bottom of page